"POVUKAO SE U SEBE I NI SA KIM SE NIJE DRUŽIO" Drugovi učenika koji se bacio kroz prozor u čudu - Dečak navodno imao probleme u školi

S.J.Matić

29. 03. 2023. u 18:58

DRUGARICA dečaka S. F. (14), koji je danas oko 12.20 časova izvršio samoubistvo iskočivši kroz prozor dok je bio na nastavi u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, ispričala nam je da je u trenutku tragedije u školi na razgovoru kod direktorke bila njegova majka. Prema njenim rečima, S. F. nije bio dobar đak, pravio je manje probleme u školi. Navodi i da je prošle godine u avgustu išao na popravni.

ПОВУКАО СЕ У СЕБЕ И НИ СА КИМ СЕ НИЈЕ ДРУЖИО Другови ученика који се бацио кроз прозор у чуду - Дечак наводно имао проблеме у школи

Foto: S. J. M.

Jedan od dečaka koji je sa njim išao u razred rekao nam je da se on u poslednje vreme povukao u sebe i da se ni sa kim nije družio. Inače, trenirao je košarku. 

Prema nezvaničnim informacijama, navodno je imao problema u školi, nije imao dobre  ocene i često je išao kod psihologa. Inače, kako saznajemo, S.F. ima starijeg brata, koji pohađa gimnaziju i odličan je učenik. 

Foto: Privatna arhiva

S.F.

Od meštana Kačareva smo saznali i da u ovoj osnovnoj školi nisu retki slučajevi vršnjačkog nasilja. Kazali su nam da je pre nedelju dana jedna devojčica, koju su školski drugovi slikali i njene fotografije delili na društvenim mrežama, odlučila da promeni školu i roditelji su je prebacili u Pančevo. 

Đaci videli majku kako plače

Nastavnica nemačkog, na čijem času se odvio nemio događaj, je odmah, nakon što je dečak skočio kroz prozor, otrčala kod direktorke, pa su zajedno sa dečakovom majkom izašle napolje.  

Đaci su videli kako majka dečaka plače. 

Niko od meštana ne zna razlog zašto se S. F. odlučio na ovaj korak. Svi su u čudu.

Tragičan događaj odigrao se u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, oko 12.30 i nakon toga je druga smena puštena kući. Policija je došla, uradila uviđaj, a telo deteta je odneto na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, ali i toksikološke analize. 

Foto: S. J. M.

Mesto gde je dečak pao

Obezbeđenje škole nam je reklo da direktorka škole još neće davati još zvanične izjave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)