NASTRADAO ISPRED PORODIČNE KUĆE: Novi detalji o sabraćajnoj nesreći u Medveđi

Игор Митић
Igor Mitić

27. 03. 2023. u 14:25

Muškarac Ž. I. (77), iz sela Maćedonce, nastradao je sinoć ispred svoje porodične kuće kada je njega, na putu Medveđa – Sijarinska Banja, naleteo automobil. Ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja u Medveđi zatekla ga je bez svesti sa teškom povredom glave.

НАСТРАДАО ИСПРЕД ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ: Нови детаљи о сабраћајној несрећи у Медвеђи

Foto: I. M.

- Naša ekipa primila je poziv nešto posle 20 časova. Pacijenta je zatekla bez svesti sa velikom povredom glave na potiljačnom delu. On je nakon ukazane prve pomoći, uz pratnju medicinskog osoblja, transportovan u Opštu bolnicu u Leskovcu – kazao je dr Dragan Anđelković, direktor Doma zdravlja u Medveđi.

Ž. I. je iz Opšte bolnice u Leskovcu upućen u niški Klinički centar gde je, uprkos naporima lekara, podlegao povredama.

Nesreća se dogodila pred porodičnom kućom nastradalog čoveka, na raskrnici puteva koji vode ka Prištini, odnosno ka Sijarinskoj Banji, a Hitnu pomoć pozvala je rodbina.

Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da su njeni pripadnici u Medveđi uhapsili A. M. (22), iz okoline ovog mesta, jer se tereti da je automobilom „golf“ udario sedamdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je jutros preminuo.

Osumnjičeni je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu. Po ovlašćenju nadležnog tužilaštva u Lebanu uhapšenom mladiću određeno je zadržavanje do 48 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije