KROZ FUTOG I VETERNIK BRZINOM 100 KILOMETARA VEĆOM OD DOZVOLJENE: Policija u Južnobačkom okrugu za vikend otrkila 770 prekršaja

Lj.P.

27. 03. 2023. u 13:05

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 770 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

КРОЗ ФУТОГ И ВЕТЕРНИК БРЗИНОМ 100 КИЛОМЕТАРА ВЕЋОМ ОД ДОЗВОЉЕНЕ: Полиција у Јужнобачком округу за викенд отркила 770 прекршаја

D.N.

Na ovom području iz saobraćaja je isključeno 111 vozača i 21 vozilo, a zadržano je 27 vozača. Među njima je 19 vozača, zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četiri vozača su zadržana zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.

Dvojica vozača se terete za nasilničku vožnju, jer su u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu vozili  moped i bicikl  sa 2,27 promila alkohola u organizmu. Za nasilničku vožnju terete se dvojica vozača, koji su u Futogu i Veterniku, gde je propisana brzina kretanja 50 kilometara na sat, vozili brzinom za oko sto kilometara većom od dozvoljene. zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U periodu od 24. do 26. marta, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 32 saobraćajne nesreće , u kojima su tri osobe teže, a deset je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodila se 21 saobraćajna nesreća, u kojoj su tri osobe zadobile teške, a šest lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati