ODBEGLOM VOZAČU ODREĐEN PRITVOR: Saslušan vozač iz Futoga (39) osumnjičen za saobraćajnu nesreću

Lj.P.

27. 03. 2023. u 10:00

VOZAČU D. B. (39) iz Futoga, osumnjičenom za saobraćajnu nesreću u Novom Sadu, od čijih je posledica u bolnici preminula K. S. (84), sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

ОДБЕГЛОМ ВОЗАЧУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Саслушан возач из Футога (39) осумњичен за саобраћајну несрећу

Foto V. N.

Pritvor mu je, kako je za "Novosti" rekla Jelena Ostojin, portparolka Višeg suda u Novom Sadu, određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i iz razloga koji ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo.

Ovaj tridesetdevetogodišnjak se sumnjiči da je u petak oko 15 sati, na Novom naselju u Novom Sadu, na pešačkom prelazu raskrsnice Ulice Raše Radujkova i Bulevara Slobodana Jovanovića, kolima udario ženu K. S. (84).

Nije se zaustavio, pobegao je sa mesta nesreće, ali je dva sata kasnije pronađen i uhapšen, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,48 promila alkohola u organizmu, a bio je pozitivan i na kokain.

Osamdesetčetvorogodišnja žena je sa teškim povredama opasnim po život prevezena u Urgentni centar, ali je, nažalost, preminula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost