"SEBI NIKADA NEĆU OPROSTITI ŠTO MU NISAM POMOGLA": Bolne reči tetke mališana koji je upao u septičku jamu slamaju srce

Novosti online

08. 03. 2023. u 11:03

TETKA mališana Nemanje N. (6), koji je juče preminuo kada je dok mu je otac spavao izašao iz kuće i upao u septičku jamu, oglasila se povodom ovog tragičnog događaja.

СЕБИ НИКАДА НЕЋУ ОПРОСТИТИ ШТО МУ НИСАМ ПОМОГЛА: Болне речи тетке малишана који је упао у септичку јаму сламају срце

Foto: Printskrin/Fejsbuk

- Noć je odavno pala, gledam u nebo i pitam se koja si zvezda na nebu? U ovoj noći srce hoće iz grudi da mi iskoči, gušim se - napisala je na svom profilu Marina Sipić.

Podsetimo, otac je dete uspeo da izvadi iz jame koja je bila do vrha napunjena vodom, međutim, mališanu nije bilo spasa.

Tetka nastradalog dečaka rekla je za "Blic" da je Nemanja imao problem u shvatanju, te da je kasno sazrevao.

- On je imao problem u razumevanju, shvatanju, problem u svemu, kasnio u razvoju. Ipak je to moj sestrić, teško mi je da pričam o tome - kaže naša sagovornica.

Foto: N. Skenderija

- Dušo tetkina, ovako nisam zamišljala tvoj kraj, želela sam da promenim i da ti pomognem u tome da budeš kao tvoj brat Despot... Mnogo puta sam vršila pritisak da ti treba terapija ali nisam se mogla izboriti da ti pomognem - bolne su reči tetke mališana.

Kako kaže, sebi nikada neće oprostiti što mu nije pomogla.

- Milion pitanja zašto tetka nisi uspela ? Sebi to neću oprostiti, mnogima sam pomogla i pomogla, ali samo tebi nisam mogla.... Umesto da se radujem što sutra tvoj brat ide na pripremu, a u sredu prima sedmu terapiju matičnih ćelija, ja evo plačem od tuge i bola - napisala je ona.

Napominje da je sudbina tako htela, te da je njihova bol prevelika.

- Daleko od porodice, mame, tate, sestara udaljenih mnogo kilometara, sama u četiri zida. Sudbina je tako htela. Bol je prevelika. Da mogu promenila bih sve, danas bi znao da se čuvaš, paziš. Volela bih bar poslednji put da te zagrlim i poljubim... Čuvaj braću i sestre odozgo, a najviše Despota i Luku. Voli te tetka puno - potresne reči tetke nastradalog mališana.

Inače, Marina je majka malog Despota, dečaka za kojeg cela Srbija skuplja pomoć jer mu je neophodno lečenje matičnim ćelijama. Upravo su zbog toga ona i mali Despot u Turskoj, gde ovaj mališan prima sedmu terapiju. Ko želi, može da mu pomogne slanjem poruke na 1114 na 3030.

Kako se desila tragedija?

Podsetimo, mališan Nemanja N. (6) preminuo je juče u mestu Rogača kod Sopota kada je dok mu je otac spavao izašao iz kuće i upao u septičku jamu dimenzija 3x2 metra.

- Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala reanimaciju i konstatovala smrt deteta - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dete je prebačeno na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

Kako saznajemo, na lice mesta su izašli i radnici Centra za socijalni rad u Sopotu koji su, u dogovoru sa ocem, drugo dete, devojčicu (4) izmestili u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj u Beogradu.

BONUS VIDEO: IZGORELO POLA KROVA: Požar u Kruševcu, deca i odrasli se nagutali dima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri