KRUŠEVLJANINA ČIJE JE TELO NAĐENO U JEZERU SNIMILA KAMERA: Porodica isključuje mogućnost da je izvršio samoubistvo

S.BABOVIĆ

31. 01. 2023. u 10:38

BORISAVA Đukića (78) iz sela Štitare, čije je telo nađeno juče u jezeru Ćelije kod Kruševca, snimila je nešto ranije sigurnosna kamera vikendice na obali, saznaju "Novosti".

КРУШЕВЉАНИНА ЧИЈЕ ЈЕ ТЕЛО НАЂЕНО У ЈЕЗЕРУ СНИМИЛА КАМЕРА: Породица искључује могућност да је извршио самоубиство

FOTO: Privatna arhiva

Porodica za "Novosti" isključuje mogućnost da je Đukić izvršio samoubistvo, a dokazi takođe upućuju na to da je u trenutku kada je nesrećni čovek ušao u vodu bio izmenjene svesti.

- Pre nego što je ušao u jezero, pokušao je da zatraži pomoć od vlasnika vikendica na jezeru - navodi izvor "Novosti". - Budući da je tog 13. decembra kada je zadnji put viđen oko 5.15 nedaleko od crkve u Majdevu promašio autobusku stanicu kako bi došao do grada, proizilazi da mu se jednostavno nešto dogodilo u glavi. Činjenica da nije samo uspeo da se vrati kući putem koji je odlično znao.

Ćerka Radica svedoči za "Novosti" da je otac identifikovan prvo po odeći koju je nosio: vetrovka svetlo maskirne boje, donji deo crne trenerke, opanci. Porodica, pre svega ćerka, neumorno ga je tražila od trenutka kada je bilo jasno da ga nema.

- Pretražili smo put do Aleksandrovca, odlazili smo i do Kraljeva, tražili smo i teren oko jezera Ćelije, podigli dronove kako bismo uočili možda neke tragove na zemlji - kaže Radica za "Novosti". - Svakoga dana sam ga tražila.

Ribolovci su se uključili u potragu kada je stigla informacija da su ga snimile kamere na vikendici kod jezera i da je pokušao da zatraži pomoć. Nažalost, potraga nije dala rezultata sve do juče, kada je isplivalo telo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri