TVRDI DA NIJE KRIV: Saslušan osumnjičeni za nesreću na Bulevaru u kojoj je nastradao Mihajilo (26)

N.B.

09. 12. 2022. u 14:44

MATIJA N. (23), osumnjičen da je u sredu uveče na Bulevaru kralja Aleksandra svojim vozilom "audi" na pešačkom prelazu naleteo na Mihajila Lečića (26), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, na današnjem saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu je izjavio da nije kriv.

ТВРДИ ДА НИЈЕ КРИВ: Саслушан осумњичени за несрећу на Булевару у којој је настрадао Михајило (26)

Foto: I.Marinković

 - Nakon saslušanja, postupajući zamenik Prvog OJT je podneo predlog sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

- U daljem toku postupka biće ispitana svedok-oštećena, svedoci očevici, nakon obdukcije izvršiće se sudsko-medicinsko i saobraćajno veštačenje, te preduzeti eventualno druge dokazne radnje potrebne za donošenje konačne odluke o daljem postupanju tužilaštva.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke "audi" i krećući se Bulevarom kralja Aleksandra, na obeleženom pešačkom prelazu udario Mihajila i njegovu verenicu, koja je zadobila teške telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)