STRAVIČNA NESREĆA KOD UVCA: Mladiću iz Priboja koji je teško povređen lekari se bore za život

A. ROVČANIN

04. 12. 2022. u 14:10

Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz okoline Priboja teško je povređen, a još tri lica prošla su sa lakim ozledama, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između subote i nedelje nedaleko od graničnog prelaza Uvac, koji deli Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, na putu prema Dobrunu kod Bijelih Brda, prenosi prijepoljski portal „PP Media“.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД УВЦА: Младићу из Прибоја који је тешко повређен лекари се боре за живот

A.Rovčanin

Prema nezvaničnim informacija, nakon višestrukog prevrtanja vozilo u kojem su nalazila četiri lica zaustavilo se na krovu. Mladić sa teškim telesnim povredama je nakon ukazane pomoći na licu mesta hitno transportovan u Užice, a potom u Kragujevac, gde se lekari bore za njegov život.

Ostala tri lica, koja su bila u smrskanom automobilu samo pukom srećom prošla su sa lakšim povredama.

Inače, gotovo cela deonica puta koja vodi od Uvca prema Dobrunu i dalje ka Višegradu isprepletana je oštrim krivinama i uskim kolovozom, pa važi za izuzetno opasnu za vozače.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično