POVREĐENO DETE I DVA PUTNIKA: Saobraćajna nesreća na Novom Beogradu

Novosti Onlajn

01. 12. 2022. u 14:11

TRI putnika, među kojima je i jedno dete, povređeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Novom Beogradu kada su se sudarili automobil i autobus koji saobraća na liniji 95.

ПОВРЕЂЕНО ДЕТЕ И ДВА ПУТНИКА: Саобраћајна несрећа на Новом Београду

Foto D. Milovanović

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajna nezgoda dogodila se oko 10 sati na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića. 

- Sudarili su se automobil marke "pežo" i autobus. Sumnja se da se nesreća dogodila u trenutku kada je automobil pokušao da na raskrsnici skrene levo, iako je trebalo da propusti autobus. U autobusu su povređena tri putnika, među kojima je i dete - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako je objasnio, povređena je jedna žena i muškarac. 

- Oni su se žalili na povrede, žena i muškarac prevezeni su u Urgentni centar, dok je dete u pratnji roditelja prevezeno u Dečju kliniku u Tiršovoj. Srećom, verujem da je reč o lakšim povredama - rekao je izvor. 

Prema njegovim rečima, policija je ubrzo nakon nesreće došla na mesto nesreće, kao i ekipa Hitne pomoći. 

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je tačno došlo do sudara. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, devojka zadobila prelom potkolenice