KOŠAVA PREVRNULA KAMION U VRŠCU: Vetar duvao 136 km/č, teretnjak završio na boku na putu za Vatin

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

23. 11. 2022. u 10:50

SNAŽNA Košava, čiji su udari sinoć u Vršcu iznosili frapantnih 136 kilometara na sat, srušila je kamion na putu za granični prelaz Vatin.

КОШАВА ПРЕВРНУЛА КАМИОН У ВРШЦУ: Ветар дувао 136 км/ч, теретњак завршио на боку на путу за Ватин

Foto Facebook

Teretnjak je od siline vetra završio na desnom boku, ali, srećom, povređenih nije bilo. Pričinjena je samo manja materijalna šteta.

Vozač je, kako se može videti na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama, iz kamiona izašao kroz prozor.

Foto Facebook

 

Pričinio je ovaj prepoznatiljivi vršački vetar materijalnu štetu i na više objekata u gradu. Standardno, leteli su crepovi sa kuća, otpadali delovi starih oštećenih fasada, obrušena su stabla i polomljene grane.

Košava je, inače, od juče popodne do jutros konstantno duvala preko 100 kilometara na sat, a danas pojedini udari dostiži „tek“ 70 kilometara na sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, devojka zadobila prelom potkolenice