DVE OSOBE TEŠKO, A PET LAKŠE POVREĐENO: Za vikend u Južnobačkom okrugu dogodilo se 27 saobraćajnih nesreća

Lj.P.

21. 11. 2022. u 13:04

MINULOG vikenda, odnosno od 18. do 20. novembra na području Južnobačkog okruga dogodilo se 27 saobraćajnih nesreća u kojima su dve osobe teško, a pet je lakše povređeno.

ДВЕ ОСОБЕ ТЕШКО, А ПЕТ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНО: За викенд у Јужнобачком округу догодило се 27 саобраћајних несрећа

FOTO: MUP

U tom intervalu na području Grada Novog Sada dogodilo se 20 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe zadobile teške, a četiri lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 786 saobraćajnih prekršaja, a iz saobraćaja je isključeno 118 vozača i osam vozila. Zadržano je 14 vozača, 12 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog ponavljanja prekršaja, a jedan zbog nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju tereti se Futožanin koji je vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade