IZ SAOBRAĆAJA ISKLJUČENO 11 VOZAČA I DEVET VOZILA: U protekla 24 sata šest saobraćajnih nesreća

Lj. P.

05. 10. 2022. u 14:10

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se šest saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe lakše povređene.

ИЗ САОБРАЋАЈА ИСКЉУЧЕНО 11 ВОЗАЧА И ДЕВЕТ ВОЗИЛА: У протекла 24 сата шест саобраћајних несрећа

MUP

U tom intervalu na području Grada Novog Sada dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je 4. oktobra na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 435 saobraćajnih prekršaja, a iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i devet vozila.

Zadržana su dva vozača, zbog ponavljanja prekršaja, i oni će biti privedeni sudiji za prekršaje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni