SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ: Poginuo pešak

Tanjug

29. 09. 2022. u 07:33

NOĆAS je na Ibarskoj magistrali u saobraćajnoj nezgodi poginuo pešak, a u još jednom udesu na Zrenjaninskom putu povređene su dve osobe, rečeno je u Hitnoj pomoći.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ: Погинуо пешак

Foto: Shutterstock

Jutros rano, oko 4.00 časa na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj, u saobraćajnoj nezgodi poginuo je pešak, muškarac oko 50 godina starosti, a ekipe Hitne pomoći na licu mesta konstatovale su njegovu smrt.

Nešto ranije, u 2.30 časova na Zrenjaninskom putu povređene su dve osobe i one su prevezene u Urgentni centar, a iz Hitne pomoći nije saopšteno više detalja o stepenu njihovih povreda.

Dežurne ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas imale 96 intervencija, od čega 14 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i padova.

Javljali su se još hronični pacijenti, među njima astmatičari i srčani bolesnici, a obavljeno je i nekoliko interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je u službi Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)