NESREĆA KOD LESKOVCA: Deka preminuo dok je vozio traktor, pa sleteo u reku

Novosti onlajn

26. 09. 2022. u 22:02

PORTPAROLKA PU Leskovac Marija Sokolović rekla je da je reč o prirodnoj smrti, odnosno, da je čovek najpre preminuo, pa sleteo u reku

НЕСРЕЋА КОД ЛЕСКОВЦА: Дека преминуо док је возио трактор, па слетео у реку

Arhiva

Dušan S. (78) iz sela Vinarca kod Leskovca izgubio je život kada je sinoć traktorom sleteo u reku Jablanicu, navodi Jugmedia.

Portparolka PU Leskovac Marija Sokolović kaže da je, zapravo, reč o prirodnoj smrti, odnosno, da je čovek najpre preminuo, pa sleteo u reku.

Ne zna se tačno vreme smrti, ali se zna da je iz dvorišta s traktorom izašao oko 18 sati. Jedan od meštana Vinarca primetio je uveče traktor u reci i javio policiji. Pored policije na licu mesta bili su i vatrogasci i ekipa prve pomoći.

Iza sebe je ostavio sina, ćerku, unuke i praunuke.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

UŽAS U NIŠU: Sumnja se da je muž izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla