VATROGASCI SU SEKLI SLEPLJENE AUTOMOBILE: Detalji teške nesreće - dva muškarca izgubila život na izlazu iz Zrenjanina (FOTO)

B.G.

18. 09. 2022. u 14:50

TEŠKA saobraćajna nesreća, juče u ranim večerenjim časovima, dogodila se na putu Zrenjanin - Kikinda, pet kilometara od obilaznice na izlazu iz Zrenjanina, prema selu Melenci i odnela dva života u direktnom sudaru dva vozila, "reno kangur" i "fiat stilo".

ВАТРОГАСЦИ СУ СЕКЛИ СЛЕПЉЕНЕ АУТОМОБИЛЕ: Детаљи тешке несреће - два мушкарца изгубила живот на излазу из Зрењанина (ФОТО)

Foto: B.G.

Poginuli su na licu mesta muškarci iz Zrenjanina, jedan rođen 1969. i drugi 1979. godine, dok je treća osoba sedamnaestogodišnji mladić, rođen 2005. godine, zbrinut u zrenjaninskoj bolnici, gde je u subotu uveče, neposredno nakon udesa, primljen sa lakim telesnim povredama i prema poslednjim informacijama, nije životno ugrožen, saopštila je zrenjaninska policija.

Foto: B.G.

Mesto nesreće
Pored pokušaja da saznamo nešto više o teškoj saobraćajnoj nesreći i ko su poginuli Zrenjaninci, osim da se stariji pedesettrogodišnji muškarac zvao Bane i da je bio sam u automobilu koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu i da je u ovom selu bio zbog nabavke nekog dela za automobil, ništa drugo za sada nije poznato.
 
- Bilo je užasno, kiša je padala, ništa se nije videlo, a sudar je bio direktan i žestok, neki kažu rupa na putu je uzrok, ali ja ovde  nikakvu rupu ne vidim - kaže starija žena iz vikendice u neposrednoj blizini, uz napomenu da je u subotu nakon nesreće, saobraćaj dugo bio u prekidu i da su policajci dugo obavljali uviđaj u zaista teškim uslovima.
 
- Vatrogasci su dugo sekli bukvalno slepljene automobile, a svuda po putu su alat i još neke stvari iz oba vozila, koja su kamionima šlep službe tokom noći uklonjeni sa mesta nesreće - dodaje Zrenjaninac, koji takođe ima vikend kućicu u blizi mesta nesreće.
 
 
BONUS VIDEO: 

SNIMAK HAPŠENjA: Ovo je muškarac koji je izveo krvavi pir u Admirala Geprata


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije