PREMINULO DETE IZ VLASOTINCA: Sedmogodišnjak, teško povređen u utorak u saobraćajnoj nesreći, izgubio bitku za život

Novosti online

17. 09. 2022. u 09:58 >> 09:58

SEDMOGODIŠNjAK iz Vlasotinca koji je teško povređen u utorak u saobraćajnoj nesreći, izgubio je bitku za život sinoć oko 23 sata, uprkos svim naporima lekara.

ПРЕМИНУЛО ДЕТЕ ИЗ ВЛАСОТИНЦА: Седмогодишњак, тешко повређен у уторак у саобраћајној несрећи, изгубио битку за живот

Foto:Z.Gligorijević

Podsetimo, dečak je povređen vozeći bicikl u naselju u kome živi. On je navodno udario u drvo od kojeg se odbio na put.

Tada je, kako se pretpostavlja, došlo do kontakta sa putničkim vozilom, pa je mališan pao na asfalt i zadobio povrede opasne po život.

Nezvanično saznajemo da je za volanom automobila bio dečakov komšija (20) i da je do povrede mališana došlo u ulici u kojoj postoje "ležeći policajci", pa se veruje da se vozilo nije kretalo velikom brzinom.

Teško povređeni dečak je vozio bicikl sa još trojicom svojih drugova koje je policija, kako saznajemo, saslušala u prisustvu njihovih roditelja. Pouzdane informacije kako je došlo do kontakta automobila i deteta zasad nema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENO VIŠE OSOBA: Za samo jednu noć nekoliko saobraćajnih nesreća u Beogradu