"NIŠTA MI NEĆE VRATITI MOJE DETE" Otac i majka nastradale devojčice sa Karaburme ne mogu da veruju šta ih je snašlo - Svima je bila mezimica

N. B.

16. 09. 2022. u 21:00

IGOR D. (28), osumnjičen da je u četvrtak u beogradskom naselju Karaburma, vozeći kombi usmrtio trogodišnju H. I., negirao je juče na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu krivicu, navodeći da se ne oseća odgovornim za ono što se dogodilo.

НИШТА МИ НЕЋЕ ВРАТИТИ МОЈЕ ДЕТЕ Отац и мајка настрадале девојчице са Карабурме не могу да верују шта их је снашло - Свима је била мезимица

Foto: Novosti

On, kako saznajemo, nije osporavo događaj, ali je naveo da smatra da nije odgovoran što se dete od tri godine našlo na putu, a koje, prema njegovim rečima, nije mogao da vidi. Dete je sa teškim povredama prevezeno u Dom zdravlja, ali je preminulo uprkos naporima lekara da ga spasu. Policija je nakon njegovog privođenja saopštila da je on, vozeći unazad kombi "fijat dukato", udario i oborio devojčicu. Utvrđeno je da nije imao alkohola, niti drugih opijata u krvi.

Nakon saslušanja Igora D., Prvo tužilaštvo je nadležnom sudu predložilo da mu se odredi pritvor,  što je i prihvaćeno. Naveli su da postoji opasnost da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, pri tome ceneći njegovu raniju prekršajnu osuđivanost i nepoštovanje saobraćajnih propisa. Pored saslušanja svedoka, Tužilaštvo će tražiti da se urade vanredni tehnički pregled vozila, dodatna analiza krvi i urina, kao i da se izdvoje DNK tragovi sa vozila.

Otac i majka nastradale devojčice ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Čekajući da preuzmu telo svog deteta, samo ponavljaju da im je ona najmlađe dete i da im je svima bila mezimica.

- Šta sada da kažem? Šta god da kažem ili uradim, ništa mi neće vratiti moje dete - kroz suze jedva izgovara majka nastradale devojčice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista