POLICIJA PRONAŠLA UNAKAŽENO TELO: Stravični detalji smrti čoveka iz Mionice - Izgrizli ga psi, komšije nisu smele u dvorište

B. P.

06. 09. 2022. u 21:44

BEŽIVOTNO telo D. J. (72), u Šušeoki kod Mionice, koji je, kako se ispostavilo, preminuo prirodnom smrću, izgrizli su brojni psi, koje je starac udomljavao sa ulice i o njima brinuo.

ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА УНАКАЖЕНО ТЕЛО: Стравични детаљи смрти човека из Мионице - Изгризли га пси, комшије нису смеле у двориште

Foto: Depositphotos/Ilustracija

Ujedima unakaženo telo pronašla je policija, koja je došla na poziv komšija, jer su iz kuće, u kojoj je sam živeo, danima dopirali nesnosan miris truleži i glasan lavež pasa.

Komšije nisu mogle da uđu u dvorište D. J., zbog straha od dvadesetak pasa, koje je starac gajio i bio im posvećen. Nisu ga, kažu, videli više od dve nedelje, a onda je jedan komšija, koji se osmelio da u dvorište uđe, na terasi zatekao stravičan prizor.

- Taj komšija je bio toliko prestravljen, da je pola sela čulo njegovo zapomaganje - pričaju žitelji Šušeoke. - Stigla je policija, utvrđeno je da je D. J. umro prirodnom smrću, a povrede i ugrize psi su mu naneli pošto je izdahnuo. Bio je veoma posvećen psima, jer je živeo sam od kad mu je supruga umrla. Išao je svakoga dana u Valjevo, kupovao desetah vekni hleba, da bi pse nahranio. Slabo je kontaktirao sa komšilukom, potpuno se povukao u sebe kad mu je žena umrla.

U Šušeoki ističu da je D. J., kad je ostao bez supruge, imao težak život, nije mogao da prežali njenu smrt. Jednom prilikom, kažu, bio je teško povređen, kada ga je posle svađe mladić bacio pod voz!

- Sporečkali su se prilikom izlaska iz voza na železničkoj stanici - kažu seljani. - Taj mladić ga je prvo pretukao, pa je D. J. pao pod voz i povredio nogu. Taj momak bio je osuđen na osam godina zatvora. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda