OTAC MU JE NEDAVNO UMRO, BRAT I SESTRA SU SA NJIM, ČEKAMO...Ispovest majke dečaka povređenog u Bugarskoj

novosti online

15. 08. 2022. u 16:28

VESNA Četnik, majka Ilije (11) jednog od dečaka povređenih u Bugarskoj, kaže da je njen sin stabilno i van životne opasnosti.

ОТАЦ МУ ЈЕ НЕДАВНО УМРО, БРАТ И СЕСТРА СУ СА ЊИМ, ЧЕКАМО...Исповест мајке дечака повређеног у Бугарској

Printscreen/Informer

Ona ističe da čekaju skener glave pa da vide šta dalje da rade.

- NJegovi brat i sestra su sa njim u Bugarskoj, videli su ga, stabilno je van životne opasnosti, čekaju rezultate skenera glave pa da vide šta će dalje. Polomljena mu je ruka i unakažen je po licu i telu - priča Vesna.

Kako kaže, sve je ovo nesrećan slučaj, i nikoga ne osuđuje.

- Ima 4 godine od kako Ilija ide na folklor, pravi je zaljubljenik. Nikoga ne osuđujemo, prosto je nesrećni slučaj - kaže ona.

Roditelji drugog dečaka Nikole Todorovića su kasnije saznali za nesreću i jutros su otišli u Bugarsku, a Vesni je za nesreću javila jedna mama čijem je mužu amputirana noga.

- Dete koje je sa njim je teže povređeno, ima povredu glave, krvarenje, tako su nam sada rekli. On je u kritičnojem stanju od Ilije, idu zajedno u školu. Roditelji su sa njim, krenuli su kada su saznali da im je dete povređeno. Nama je za nesreću javila jedna mama čijem je mužu amputirana noga, ti roditelji su krenuli zajedno na put sa svojim sinom.

Iako je prvobitna informacija bila da će povređena deca najpre biti transportovana u KC Niš, to se ipak neće dogoditi, već će direktno biti prebačena u Beograd u Tiršovu.

- Deca koja su bila u bolnici će biti sanitetom trasnpostovana u Srbiju, dok su deca koja su bila u hotelu krenuli sa svojim roditeljima - kaže Vesna Četnik.

Inače, porodica Četnik je nedavno doživela tragediju kada je iznenada preminuo Ilijin otac.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)