PECAROŠ POGINUO NA MOPEDU: Teška saobraćajna nesreća u Boljevcima

E. H.

11. 08. 2022. u 07:55

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći, koja se juče ujutru dogodila u Ulici mira u Boljevcima, nastradao je motociklista Joška T. (83). Do sudara je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kad je automobil marke "seat", austrijske registracije, velikom brzinom udario u "fijat seićento" šabačkih oznaka, a potom i u motocikl, koji se kretao kolovoznom trakom.

ПЕЦАРОШ ПОГИНУО НА МОПЕДУ: Тешка саобраћајна несрећа у Бољевцима

Foto privatna arhiva

"Seatom" je, navodno, upravljao mladić koji je najpre, navodno, sa drugom ukrao automobil austrijskih tablica jer je vozač ostavio ključ u kolima. On je zatim pobegao pošto je izazvao udes, ali ga je policija posle intenzivne potrage uhapsila. Vozač i suvozač iz "fijata" su sa teškim povredama prevezeni na VMA.

- Nakon udesa, oba automobila završila su u kanalu. Čoveku je šikljala krv. Imao je povredu u predelu vrata - ispričao je jedan od očevidaca i dodao da je Joška i juče, kao i svakog jutra, išao na pecanje i da je vozio po propisima u svojoj kolovoznoj traci. - Joška je bio dobar čovek, živeo je sa ženom i ćerkom, dok mu je druga ćerka u inostranstvu. Bio je profesionalni vozač i radio je u GSP.

Foto privatna arhiva

Meštani Boljevaca kažu da je ovo dvadeseta nesreća na ovoj deonici od početka godine, a pre ih je na putu Obrenovac - Boljevac bilo i više.

- Bilo je prevrtanja na krov, sudara sa autobusima, udarenih pešaka... Semafora nema, a raskrsnica je loše obeležena - kaže jedan od komšija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili