EPILOG TRAGEDIJE NA JEZERU GAZIVODE: Ronioci Žandarmerije pronašli telo mladića koji se sinoć utopio

Novosti online

07. 08. 2022. u 16:57

PRIPADNICI policije su u saradnji sa specijalnom ronilačkom jedinicom žandarmerije uspeli da pronađu telo utopljenog mladića iz Novog Pazara.

ЕПИЛОГ ТРАГЕДИЈЕ НА ЈЕЗЕРУ ГАЗИВОДЕ: Рониоци Жандармерије пронашли тело младића који се синоћ утопио

Voda 25 odsto brže rashlađuje čovekovo telo od vazduha, Foto Dragan Milovanović

Mladić je pronađen nedaleko od mesta gde se juče oko 20 sati utopio, a žandarmerija je uspela da ga locira i izvuče za svega dvadesetak minuta.

Podsećamo, juče oko 20 sati u popularnom kupalištu na jezeru Gazivode u mestu Pode, prilikom kupanja utopio se E.B. (21) iz Novog Pazara.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: TRAGEDIJA U VRANjU - Starija žena izgorela u požaru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)