OVO JE SRBIN UBIJEN U ŠPANIJI: Porodica očajna, rođak likvidiranog Branislava otkrio nove detalje pucnjave

Novosti online

15. 07. 2022. u 16:39

ROĐAK državljanina Srbije, Branislava N. (44), koji je u sredu brutalno ubijen u Španiji, kaže da su za njegovu likvidaciju čuli iz medija i da su šokirani ubistvom, jer je, koliko on zna, Branislav otišao turistički u ovu zemlju kako bi se malo odmorio.

ОВО ЈЕ СРБИН УБИЈЕН У ШПАНИЈИ: Породица очајна, рођак ликвидираног Бранислава открио нове детаље пуцњаве

Foto: Printscreen

- Ne možemo da verujemo da Branislava više nema. Zgrozili smo se kada smo čuli u medijima da je ubijen. Niko od nadležnih iz Španije ili ambasade nije nas još uvek obavestio da smo ostali bez njega - kaže neutešni rođak i nastavlja:

- Otišao je sam prošle nedelje u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je pre pola godine ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se u ponedeljak kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen.

Otkriva i da mu se "ne sviđa povezivanje Branslava sa kriminalom".

- Videli smo da se provlači priča da je ubijen u obračunu oko droge. Iskreno, mislim da nije bio iz kriminalnog sveta i da nema nikave veze s tim. Ne mogu da ga povežem sa kriminalom - rekao je rođak ubijenog Srbina.

Ubijeni Branislav N., prema rečima rođaka, bio je vlasnik auto-limarske radionice u blizini Novog Sada, koja je bila u sklopu njegove porodične kuće.

- Bio je izuzetan majstor i svi su ga voleli i cenili. Teško nam je jer ga više nema. U pitanju je sjajan čovek, najbolji za druge, a loš za sebe - kaže rođak ubijenog.

Podsetimo, Srbin je ubijen u sredu oko 19 sati na parkingu brane Rules u blizini grada Granade u Španiji. U vatrenom obračunu povređen je državljanin Bosne i Hercegovine, a španski portal Ideal.es, saopštio je da je motiv ovog sukoba droga. Civilna garda preuzela je slučaj i juče su uhapšena dva muškarca koja su bila u društvu ubijenog i ranjenog, dok se za četvoricom muškaraca iz suprotstavljene bande traga.

(Kurir)

BONUS VIDEO - BORBA PROTIV VATRENE STIHIJE: U Španiji besne šumski požari

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća