NOVI DETALJI NESREĆE NA TARI: Kolega pokušao da spase nesrećnog muškarca pa mu pozlilo

Novosti online

14. 07. 2022. u 13:52

U TRENUTKU kada je jedan od članova ekipe na snimanju filma Oluja pao sa vidikovca u duboku provaliju, jedan od njegovih kolega pokušao je da se spusti dole i pomogne.

НОВИ ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ НА ТАРИ: Колега покушао да спасе несрећног мушкарца па му позлило

Foto: Printskrin/ Iz mog ugla - P.Bozin

Međutim, kako se nezvanično saznaje, kolegi koji se spustio do čoveka koji je pao pozlilo je od zatečenog prizora, toliko da je uskoro i njegov život došao u opasnost.

U međuvremenu su na mesto incidenta stigle spasilačke ekipe iz Bajine Bašte koje su preko užadi krenule u potragu za njima... Akcija spasavanja je u toku.

Podsetimo, kako su saopštili iz produkcije "Omega", V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

- Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice. Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima - navodi se u saopštenju produkcije.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri