POGINUO MUŠKARAC KOJI JE PAO SA BANJSKE STENE: Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt, oglasili se iz produkcije filma

Novosti online

14. 07. 2022. u 13:03

NA području planine Tara došlo je do nesreće prilikom koje je poginuo V. M. iz Beograda.

ПОГИНУО МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПАО СА БАЊСКЕ СТЕНЕ: Хитна помоћ могла само да констатује смрт, огласили се из продукције филма

Foto: Printskrin / Jutjub/Arhiva Snimaka

Kako su saopštili iz produkcije "Omega", V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju.

Hitna pomoć je na licu mesta, nažalost, konstatovala smrtni ishod.

- Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice.

Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima- navodi se u saopštenju produkcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA NESREĆU U RUZVELTOVOJ: Autom se zakucao u stanicu, povredio nekoliko osoba i pobegao