TUGA U KRAGUJEVCU: Preminula Milena kojoj je muž pucao u glavu

Novosti online

24. 05. 2022. u 10:13

DOKTORKA Milena M. (35), kojoj je muž Vladimir M. (40) pucao u glavu, preminula je.

ТУГА У КРАГУЈЕВЦУ: Преминула Милена којој је муж пуцао у главу

Vladimir i Milena / Privatna arhiva

Nesrećna žena biće sahranjena u sredu.

Milenina porodica želi da se zahvali svim lekarima i onima koji su bili spremni da joj pomognu, kao i lekarima na VMA koji su bili spremni da je prime tamo u svakom trenutku.

Nažalost, povreda je bila takva da je izgubila borbu za život, prenosi Informer.

Suprug Vladimir uhapšen je posle ranjavanja Milene.

Milena i Vladimir u javnosti su važili za skladan par. Ona je poslednje tri godine radila kao doktorka u jednoj bolnici u Drezdenu, u Nemačkoj, jer u Kragujevcu, kako je ispričao njihov prijatelj, nije uspela da se zaposli. Plan je bio da se cela porodica tamo preseli. Milena je došla nedavno na odmor i navodno su svi trebali da putuju za Nemačku, ali je Vladimir tokom noći pucao u suprugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća