VIKA, PLAČ, A ZATIM TRAGEDIJA: “Novosti” pred zgradom u Mirijevu, gde je Maja K. (40) pokušala ubistvo, a onda i samoubistvo

S. V.

15. 05. 2022. u 07:13

NEKOLIKO časova pre nesreće, tokom noći iz Majinog stana čula se vika. Verovatno je vikala na dete, ujutro smo ga čuli kako plače. Posle toga prolomio se njegov vrisak, zatim tup udarac o zemlju, pa još jedan. Kud je nismo prijavili odmah te noći, možda bismo sprečili ovakav incident.

ВИКА, ПЛАЧ, А ЗАТИМ ТРАГЕДИЈА: “Новости” пред зградом у Миријеву, где је Маја К. (40) покушала убиство, а онда и самоубиство

Foto: Milena Anđela

Ovako pričaju komšije Maje K.(40), koja je u petak ujutro, zajedno sa sedmogodišnjim sinom skočila sa prozora hodnika na trećem spratu zgrade u Ulici Grge Jankesa u zvezdarskom naselju Mirijevo. Njih dvoje su preživeli pad, nalaze se u bolnici i nisu životno ugroženi. Stanari ove zvezdarske višespratnice kažu da je majka, verovatno u nervnom rastrojstvu posle celonoćne drame, prvo bacila mališana, a zatim i ona poletela za njim.

- Njen muž već neko vreme ne živi sa njima, u brakorazvodnom su procesu. Ona taj razlaz nije mogla da podnese, jako teško se nosila s tim. Galamila je na decu, toliko da smo svi u zgradi čuli. Sem ovog dečaka, ima i devojčicu, koja je malo starija od njega. Prošlog vikenda, tražila je od ostalih stanara da joj damo ključeve od vrata koja vode na krov. Kada smo je pitali zašto, rekla je da hoće da gore odvede sina i pokaže mu pogled na naselje. Sad kad sve povežem, izgleda da ona odavno planira da presudi i detetu i sebi! Strašno!

Prema nezvaničnim informacijama, Maji su lekari Urgentnog centra konstatovali obostrane frakture rebara, kukova i karlice, ali je sve vreme svesna. Navodno, toksikološke analize pokazale su da je pre jezivog čina popila tablete za smirenje i alkohol.

Sedmogodišnjak, kako saznajemo, nema prelome, a u bolnici se žalio da ga sve boli i da mu se mnogo spava.

Njihov pad i povrede koje su mogle da ih koštaju života sprečila je grana na koju su pali, a zatim i trava ispred višespratnice. n

NERVOZNA KOMŠINICA

MAJA je sa decom živela na drugom spratu zgrade u Ulici Grge Jankesa. Susedi kažu da nije bila preterano komunikativna, a pojedini su se čak svađali s njom zbog pasa.

- Kada god bismo joj rekli da ne galami na decu, ona je bila drska i oterala nas. Govorila nam je da ih je ona rodila i da se mi ne mešamo. Dan pre tragedije sedela je sa dečakom ispred zgrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati