"DA NISMO IZAŠLI NA VREME BILI BISMO UBIJENI" Potresna ispovest majke čoveka koji se zapalio na Novom Beogradu

Novosti onlajn

03. 05. 2022. u 16:17

TEŽAK incident desio se danas u Ulici Agostina Neta na Novom Beogradu, gde se muškarac Š.N. (50) u znak protesta polio benzinom i zapalio. Sve se desilo u trenutku kad su se pred barakom u kojoj je živeo s majkom pojavili radnici s namerom da kompletan objekat sruše

ДА НИСМО ИЗАШЛИ НА ВРЕМЕ БИЛИ БИСМО УБИЈЕНИ Потресна исповест мајке човека који се запалио на Новом Београду

Petar Milošević

Za to im nije trebalo mnogo vremena i posle nekoliko trenutaka od drvene barake je ostala samo gomila građevinskog materijala.

Protestujući protiv ovakve odluke investitora muškarac se polio nepoznatom tečnošću i zapalio. Kako se saznaje od očevidaca ovog teškog incidenta, muškarac je potom otrčao do obližnje radnje gde je pao...a prisutni su ga ugasili protivpožarnim aparatom iz lokala i odmah pozvali Hitnu opomoć.

Ubrzo, s teškim povredama, on je prevezen u Urgentni centar, dok je kod gomile ruševina ostala njegova majka. Vidno potresena, svima je govorila da joj je sin poručio da se odatle nigde ne mrda!

Šokirana sledom nemilih događaja žena je teško dolazila do reči, ali je uspela da ispriča šta im se dogodilo i šta je dovelo do toga da se njen sin polije benzinom i zapali.

- Evo pogledajte šta je od svega ostalo...Pre neki dan su bili i srušili nam kupatilo i letnju kuhinju, a danas kad su radnici došli rekli su da neće da nas diraju. Odjednom lupa i sve se ruši, da nismo izašli na vreme bili bi ubijeni. Prvo su srušili pomoćnu prostoriju a danas su hteli ostalo - jadala se žena ističuću da su doselili iz Makedonije i da na ovom mestu žive duže od30 godina.

Kako se saznaje njen sin je sa teškim opekotinama prevezen u Urgentni centar i lekari se bore za njegov život. 

Kako se nezvanično saznaje Š.N. je navodno investitorima nudio da im proda taj deo placa za koji je plaćao porez. 

- Međutim to se nije dogodilo, došli su i bez novca počeli da ruše. Š.N. poznajem dugo godina. Miran i dobar čovek. Verovatno nije znao šta da radi od muke pa se zapalio - rekao je jedan od poznanika Š.N. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri