POGINULA ŽENA I DETE STARO SEDAM GODINA: Teška saobraćajna nesreća kod Glogovca

Novosti onlajn

02. 05. 2022. u 21:43

DVE osobe su poginule, a tri povređene u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Glogovca popodne, javili su večeras kosovski mediji, piše Kossev.

ПОГИНУЛА ЖЕНА И ДЕТЕ СТАРО СЕДАМ ГОДИНА: Тешка саобраћајна несрећа код Глоговца

Printskrin

Prema rečima gradonačelnika Srbice Fadilja Nure, stradali su žena i dete staro 7 godina. Nura je naveo da su žrtve iz opštine Srbica, javio je Kallxo.

On je izrazio je saučešće porodicama.

Kako je saopštila policija, nesreća se dogodila oko 14 časova kod Glogovca.

Nekoliko sati kasnije, u još jednoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16 časova na magistralnom putu Priština – Gnjilane, kod brane Badovačkog jezera, povređeno je 7 osoba.

BONUS VIDEO: 

Ispovest Dragana Petrovića, dede nastradalog Danila iz Zaplanjske Toponice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POGINUO GRAĐEVINSKI RADNIK: Tragedija kod Vranja, čovek pao sa skele