DOŠAO IZ ŠKOLE, PA SE OBESIO: Misteriozno samoubistvo tinejdžera M. M. (16) u Vladičinom Hanu, nagađa se da li razlog neuzvraćena ljubav

J. S.

06. 04. 2022. u 20:19

U dvorištu porodične kuće u Vladičinom Hanu, u utorak po podne, pronađeno je beživotno telo šesnaestogodišnjeg M. M., a prvi rezultati istrage ukazuju da je tinejdžer sam sebi oduzeo život vešanjem i to pošto po povratku iz druge smene u Tehničkoj školi. Mrtvozornik je utvrdio da je reč o samoubistvu, a policija je obavestila Tužilaštvo, iz kojeg nam je rečeno da zasada ne postoje indicije da je smrt dečaka posledica nekog krivičnog dela.

ДОШАО ИЗ ШКОЛЕ, ПА СЕ ОБЕСИО: Мистериозно самоубиство тинејџера М. М. (16) у Владичином Хану, нагађа се да ли разлог неузвраћена љубав

Privatna arhiva

Tinejdžer M. M. je važio za dobrog i lepo vaspitanog mladića. Bio je ponos svojih roditelja, dobar učenik, angažovan u raznim vanškolskim aktivnostima, voleo je glumu i bio jedan od boljih recitatora. Voleo je motore i život u pravom smislu te reči.

Naši sagovornici kažu da je njegov zaštitni znak bio humor, da je bio glavni šaljivdžija u društvu i da je uvek širio pozitivnu energiju.

Stanovnici ove male opštine su u šoku, kako se jedan dečak iz dobre porodice, čija majka radi u lokalnoj samoupravi, a otac u fabrici, odlučio da oduzme sebi život. Za njim je ostao i neutešan stariji brat, student.

Motiv nije misterija samo za istražne organe već i za Hančane, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je jedan mladić ispred koga je bio život presudi sam sebi.

Prema pričama njegovih poznanika, dečak je pre nekoliko dana pozajmio auto od komšije i imao saobraćajnu nezgodu, pa ga je tražila policija. Navodno je on to vrlo stresno podneo, jer je uvek bio primerno dete, pa nije želeo da povredi nikoga iz svoje okoline. Po drugoj verziji, koju prepričavaju uglavnom njegovi vršnjaci, moguće je da se na ovaj korak odlučio zbog neuzvraćene ljubavi.

SAHRANjEN

SMRT dečaka, koji je za koji mesec trebalo da napuni 17 godina, zaprepastila je Hančane koji saučestvuju sa bolom roditelja. Inače, M. M. je u sredu sahranjen u Vladičinom Hanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest