"BMV" SMRSKAN DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Kod Stare Pazove poginula dva mlađa muškarca, meštani kažu - išli su 200 na sat! (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2022. u 23:59

U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći kod Stare Pazove u petak oko 18.45 sati poginule su dva muškarca iz Surduka nadomak Stare Pazove, a kako se nezvanično saznaje radi se o Predragu D. i njegovom prijatelju.

БМВ СМРСКАН ДО НЕПРЕПОЗНАТЉИВОСТИ: Код Старе Пазове погинула два млађа мушкарца, мештани кажу -  ишли су 200 на сат! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Do tragedije je došlo na putu Surduk - Belegiš, kada je automobil BMW 5 udario u traktor sa prikolicom, koji se kretao ispred njega.

- Život su izgubili vozač i suvozač iz kola, a reč je o dvojici mlađih muškaraca iz Surduka. Vozač traktora i muškarac koji je bio sa njim su povređeni - pričaju žitelji Belegiša i Surduka.

Prema njihovim rečima, BMW je u trenutku nesreće išao ogromnom brzinom.

- Kažu da je vozio skoro 200 na sat. Zakucao se otpozadi u prikolicu, na kojoj su bila drva. Drva su polupala šoferku, praktično su uletela kroz nju. Čuli smo da su vozač i suvozač imali jezive povrede glave - kaže izvor.

Sagovornici dodaju i da su čuli da su nastradali muškarci krenuli iz Surduka, ali nije im poznato gde.

- Priča se da su popili malo, veselili se i da su onda negde krenuli. Jedan poginuli je meštanin i to je Predrag D. i on je bio na mestu suvozača, a drug poginuli, koji je vozio, se tu doselio pre izvesnog vremena, valjda je kupio kuću tu - pričaju žitelji sela.

Prema njihovim rečima, čuli su da je traktor bio propisno obeležen, ali da ga vozač BMW zbog prevelike brzine nije uočio na vreme, odnosno nije mogao da ukoči, zbog čega je udarac bio strahovit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna