SURDULIČANIN ZARIO KUHINJSKI NOŽ U STOMAK: Bio pod dejstvom alkohola i antidepresiva

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

17. 03. 2022. u 08:28

LEKARI u Zdravstvenom centru u Surdulici bili su šokirani kada im se u sredu u večernjim satima javio četrdesetogodišnji pacijent u vidno alkoholisanom stanju sa nožem zarivenim u stomaku.

СУРДУЛИЧАНИН ЗАРИО КУХИЊСКИ НОЖ У СТОМАК: Био под дејством алкохола и антидепресива

Foto Tanjug/Arhiva

Dragan Nikolić, tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, rekao je za Novosti da je policija obavila razgovor sa rođakom povređenog, te da je ona rekla da je on ceo dan pio alkohol, ali i da koristi antidepresive.

Nije mu prvi put da preti samoubistvom, ali je u trenutku kada je povređen bio sam u kući, tako da je odmah isključena mogućnost da je neko drugi mogao da ga povredi.

Iz stomaka mu je izvučen najverovatnije kuhinjski nož, sa plastičnom drškom i sečivom dužine 5,5 centimetara.

Dežurni zamenik tužilaštva u Vladičinom Hanu konstatovao je da ne postoje elementi nijednog krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)