OVO JE MLADIĆ STRADAO U ČAJETINI: Jefta preminuo od gušenja dimom (FOTO)

N. Janković

04. 02. 2022. u 12:51

UZROK smrti Jefta K. (32) sa Borove glave na Zlatiboru, a koji je stradao pod još nerazjašnjenim okolnostima kada se njegov automobil zapalio u Ulici Jovanke Jeftanović u turističkom centru planine, biće poznat posle obdukcije i tehničkog pregleda vozila, rekao je „Novostima“ viši javni tužilac u Užicu. Pretpostavka je da je nesrećni čovek stradao od gušenja dimom.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ СТРАДАО У ЧАЈЕТИНИ: Јефта преминуо од гушења димом (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Poznato je tek da su parkirani automobil u plamenu primetili turisti oko 4 časa ujutru. Ubrzo su na lice mesta stigli vatrogasci koji su suzbili plamen i izvukli beživotno telo iz vozila.

U vozilu su pronađene i flaše, jedna od pretpostavki je da vozač nije na vreme izašao iz zapaljenog automobila jer je bio pod dejstvom alkohola.

Foto: Privatna arhiva

Poznanici Jefta K. govore da je nesrećni čovek bio omiljen u društvu, ali da je voleo da popije. Živeo je sam na Borovoj glavi pod Tornikom jer je rano ostao bez roditelja. Bavio se sečom drva i sličnim poslovima, stočarstvom, a polovni automobil "kia" u kome je stradao nedavno je kupio.

- Precizne informacije o nesreći će biti poznate nakon tužilačke istrage koja podrazumeva tehnički pregled automobila i obdukciju tela stradalog – rekao je „Novostima“ viši javni tužilac u Užicu Pavle Markićević.  

BONUS VIDEO: 

TRAGEDIJA U ZRENjANINU: Poginuo čovek tokom sečenja stabla

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)