NESREĆA U NIŠU: Taksi pokosio čoveka dok je pretrčavao ulicu, ubrzo podlegao povredama

J- Ćosin

04. 02. 2022. u 08:37

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.20 u Ulici 7. jula u Nišu, jedna osoba izgubila je život.

НЕСРЕЋА У НИШУ: Такси покосио човека док је претрчавао улицу, убрзо подлегао повредама

Foto: J. Ć.

Reč je o zasad neidentifikovanom muškarcu starom oko 60 godina koji je prelazio ulicu van pešačkog prelaza kada je na njega naletelo taksi vozilo „tojota“ i oborilo ga. On je odmah prebačen u UKC Niš, ali je nažalost ubrzo podlegao povredama. 

On je zadobio teške telesne povrede, o čemu svedoči i znatna količina krvi na licu mesta, a na mestu nesreće ostala mu je i obuća koja mu je spala usled silovitog udarca koji je pretrpeo.

Kako je saopštila dr Maja Knežević iz niške Hitne pomoći, njihova ekipa je po pozivu da se dogodila saobraćajna nesreća intervenisala i povređenog prevezla do bolnice.

- On je bio živ kada je naša ekipa stigla, prebačen je u Urgentni centar UKC u Nišu radi  dijagnostike i zbrinjavanja. Daljih informacija o njegovom zdravstvenom stanju mi nemamo - rekla je dr Knežević.

S obzirom na to da kod sebe nije imao ništa od ličnih dokumenata, radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je nadležno tužilaštvo, radi se na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA NESREĆU U RUZVELTOVOJ: Autom se zakucao u stanicu, povredio nekoliko osoba i pobegao