DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD TEMERINA: Vozač udario biciklistu - muškarac od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta

Lj.P.

23. 01. 2022. u 21:46

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći danas između Temerina i Bačkog Gradišta, poginuo je muškarac star 50 godina iz Novog Orahova, koji je na pomenutom putu vozio bicikl.

ДЕТАЉИ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ КОД ТЕМЕРИНА: Возач ударио бициклисту - мушкарац од задобијених повреда преминуо на лицу места

Foto: D. Balšić

Na njega je,kako saznajemo, golfom bečejskih registarskih oznaka naleteo Z. K. (22) iz Bačkog Gradišta. On je, kako nezvanično saznajemo, uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Nesreća se desila danas oko 15 časova kada je, prema nezvaničnim saznanjima, vozač golfa, krećući se iz pravca Temerina prema Bačkom Gradištu, prednjim delom kola udario u zadnji deo bicikla kojim je upravljao pedesetogodišnjak. Pretpostavlja se da vozač automobila nije dovoljno držao odstojanje. Biciklista se najverovatnije kretao uz desnu ivicu kolovoza u istom pravcu.

Od pada na kolovoz, biciklista je zadobio povrede kojima je podlegao na licu mesta, a alkotestiranjem vozača golfa, kako saznajemo, nije utvrđeno prisustvo alkohola. 

BONUS VIDEO: 

Reporter "Novosti" u manastiru Svetog kralja Milutina na planini Ljulin kraj Sofije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POVREĐENO VIŠE OSOBA: Za samo jednu noć nekoliko saobraćajnih nesreća u Beogradu