SIPAO BENZIN U ŠPORET, IZGOREO U SOPSTVENOJ KUĆI: Stravičan požar u Požegi, komšije zgranute posle nesreće

Novosti online

07. 12. 2021. u 14:22

JEDAN čovek poginuo je u stravičnom požaru koji se dogodio 5. decembra u njegovoj porodičnoj kući u Požegi.

СИПАО БЕНЗИН У ШПОРЕТ, ИЗГОРЕО У СОПСТВЕНОЈ КУЋИ: Стравичан пожар у Пожеги, комшије згрануте после несреће

Foto: D.Balšić

Do požara je došlo kada je nesrećni čovek, da bi lakše založio vatru, u šporet prsnuo i malo benzina.

- Usledila je prava eksplozija. Bilo je strašno. Zapalio se i šporet i čitava kuća. Naš komšija je izgoreo - pričaju zgranute komšije.

U trenutku dolaska Hitne pomoći, čovek je još bio živ i prevezen je na dalje lečenje u Beograd. Nažalost, u bolnici u Beogradu preminuo je usled teških opekotina.

- Da, 5. decembra došlo je do požara u porodičnoj kući u Požegi. Požar je lokalizovala vatrogasno-spasilačka jedinica iz Požege. Muškarac koji je zadobio povrede je prevezen na dalje lečenje u Beograd - potvrdili su u Policijskoj upravi (PU) Užice.

U trenutku požara u kući nije bilo drugih ukućana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POGINUO GRAĐEVINSKI RADNIK: Tragedija kod Vranja, čovek pao sa skele