"VOLEO BIH DA JE MEĐU ŽIVIMA" Nakon požara u kineskoj robnoj kući Valentinine komšije u strahu od najgoreg (FOTO)

G.N.

03. 12. 2021. u 15:11

DAN nakon strašnog požara koji je zahvatio kineski tržni centar u Obrenovcu vatrogasci su i dalje na terenu.

ВОЛЕО БИХ ДА ЈЕ МЕЂУ ЖИВИМА Након пожара у кинеској робној кући Валентинине комшије у страху од најгорег (ФОТО)

Foto: I. Marinković

Kod zgarišta su tri vatrogasna vozila, a neprekidno se vrši dogašivanje vatre. Za skidanje nebezbedne krovne konstrukcije je angažovana i mehanizacija. 

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, u požaru ipak ima žrtava, najverovatnije je poginula jedna osoba, međutim, postoji opravdani strah da bi broj žrtava mogao biti veći. Zasada se dve osobe vode kao nestale. 

Valentina L. za kojom se traga je diplomirani ekonomista, majka troje dece. Suprug joj radi u Hitnoj pomoći kao doktor na Ubu. Kako je "Novostima" rečeno, doselili su se iz Kanade kad se završilo naselje 2004. godine. Valentina je poslednja četiri meseca radila kao prodavačica u kineskom tržnom centru.

Nadala sam se da se Valentina sakrila negde, ali kako je i danas nema, šta da mislimo - kaže za "Novosti" jedna od suseda nestale Valentine L., radnice kineske robne kuće za kojom se i dalje traga nakon stravičnog požara koji je zahvatio juče ovaj objekat.

- Radila je u gornjem delu gde je garderoba. Još ne mogu da verujem, voleo bih da je među živima. Video sam je juče ujutru kad je krenula na posao, mahnula mi je - kaže nam jedan od komšija.

- Čuo sam da je u sekundi planulo, dosta je Kineza koji su se izvukli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna