DETALJI STRAVIČNOG POŽARA U ZEMUNU: Nastradao nastavnik u penziji (92), za havariju kriva strujna instalacija (FOTO/VIDEO)

G.N.

02. 12. 2021. u 09:41

U GRMEČKOJ ulici u Zemunu jutros je izbio požar u kom je stradao Jovo P. (92)

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ПОЖАРА У ЗЕМУНУ: Настрадао наставник у пензији (92), за хаварију крива струјна инсталација (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. J. Mačak

Bio je nastavnik tehničkog u osnovnoj školi u Zemunu.

Kako reporter "Novosti" na terenu saznaje, verovatno je strujna instalacija napravila problem, a plamen se preneo po celoj kući. 

- Star je bio. Svašta smo sa njim prošli, ali ovome se nismo nadali - kaže ćerka Vesna koja je oca obilazila svakog drugog dana kako bi mu donela hranu.

Na spratu kuće živi stanarka koja ga je povremeno obilazila, međutim, ona u trenutku požara nije bila u kući, a za nesreću je saznala na televiziji.

Kako saznajemo, požar je krenuo u dnevnom boravku gde je i spavao. Uglavnom je nameštaj bio star i lako zapaljiv.

Kako nam kaže komšija koji stanuje u drugoj polovini objekta, njega je probudilo pucketanje vatre, kao drvo kad se zapali. Sused iz kuće preko puta pozvao je vatrogasce videvši plamen koji je počeo da se širi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku