JUČE IZAŠAO IZ BOLNICE, DANAS IZAZVAO SUDAR: Detalji saobraćajne nesreće kod Kikinde, povređeni članovi porodice od ranije poznati policiji

R. ŠEGRT

30. 10. 2021. u 17:51

RUSKOSELAC M.P. (43) koji je jutros vozio „jugo“ u kojem su, u saobraćajnoj nesreći, povređeni on i njegova dva maloletna sina, brat i snaha, juče je izašao iz bolnice u Kikindi, gde se lečio od korone, saznaju “Novosti”.

ЈУЧЕ ИЗАШАО ИЗ БОЛНИЦЕ, ДАНАС ИЗАЗВАО СУДАР: Детаљи саобраћајне несреће код Кикинде, повређени чланови породице од раније познати полицији

Foto: R. Šegrt

Umesto da ostane kod kuće u samoizolaciji, ovaj čovek je autom povezao još čak petoro članova porodice, jer je u autu bio i njegov treći sin (15). Međutim, na izlazu iz Ruskog Sela, na putu prema Srpskoj Crnji, doživeli su saobraćajnu nesreću kada je auto, iz zasad nepoznatih razloga, najpre udarilo u metalni stub, a onda sletelo s puta.

Tada je povređeno njih petoro i svi su zadobili teže povrede, sem tinejdžera od 15 godina. Vozač M.P. je zadobio teške telesne povrede glave opasne po život i iz kikindske Opšte bolnice prebačen je na lečenje u Novi Sad, u Klinički centar Vojvodine.

- On ima i tešku povredu vratne kičme, grudnog koša, karlice i desne noge. Njegov mlađi dečak ima težak prelom desne potkolenice i povredu glave i nalazi se na Dečijoj klinici u Novom Sadu. tamo je prebačen i stariji sin koji je zadobio povredu glave i nalazi se na opservaciji – saznali smo u Opštoj bolnici u Kikindi.

Vozačev brat, R.P. (37), koji je bio na mestu suvozača, ima tešku povredu leve ruke i desne potkolenice, a njegova žena N.P. (36) težak prelom desne natkolenice i prelom desnog ramena. Njih dvoje iz bolnice u Kikindi, gde nema ortopeda tokom vikenda, upućeni su na lečenje u Zrenjanin, a odatle su poslati u Klinički centar u Novi Sad, potvršeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Šesti putnik iz “juga”, petnaestogodišnjak, treči sin vozača M.P. jedini je doživeo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći u kikindskoj bolnici pušten je na kućno lečenje.

Porodica od ranije poznata policiji

Svi povređeni su iz Ruskog Sela, iz porodice koja je od ranije poznata policiji, ali i javnosti po tome što je zadavala mnogo muke komšijama u tom mestu kod Kikinde. Bespravno su se useljavali u prazne kuće koje imaju vlasnike.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili