PREKO NOĆI SMO OSTALI BEZ SVEGA ŠTO SMO STICALI CEO ŽIVOT: Vlasnik izgorelog lokala u Bloku 70 očajan - nada se pomoći

Novosti onlajn

14. 08. 2021. u 08:32

U TRŽNOM centru u Bloku 70 izbio je strašan požar koji je progutao 120 lokala i stotine ljudi ostavio maltene bez ičega.

ПРЕКО НОЋИ СМО ОСТАЛИ БЕЗ СВЕГА ШТО СМО СТИЦАЛИ ЦЕО ЖИВОТ: Власник изгорелог локала у Блоку 70 очајан - нада се помоћи

Foto: Z.Jovanović

Vlasnici i zakupci lokala su očajni jer je nekima vatra progutala sve što su imali.

Neki trgovci uspeli su da izvuku robu, nekima je stihija progutala sve. Spasavali su što se spasti može tokom celog današnjeg dana. Jedan naš državljanin, vlasnik lokala u ovom tržnom centru nemo je stajao ispred, tek nekoliko reči prozborivši za medije.

- Svi mi uredno smo plaćali lokale, poreze, zakupe. Nismo krivi za ovo. Preko noći smo ostali bez onoga što smo sticali ceo život. Nadamo se pomoći, da nećemo biti prepušteni sami sebi zbog greške jednog pojedinca - rekao je on.

Podsetimo, vatrogascima je požar u bloku 70 prijavljen pre dva dana u 20:05 časova. U gašenju je učestvovalo 127 vatrogasaca-spasilaca sa više od 50 vozila. Dragan Konjević, šef smene vatrogasaca juče je za medije izjavio da je situacija sa požarom u kineskom tržnom centru pod kontrolom, da je požar lokalizovan i da nema mogućnosti za širenje. Ipak, ekipe vatrogasaca dežuraće još dan dva tamo.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)