MILAN JE U NEMAČKU POŠAO DA ZARADI ZA STRUJU: Potresni detalji o mladićima iz Srbije koji su stradali u stravičnoj nesreći (FOTO/VIDEO)

J. Ć. / D. A.

24. 06. 2021. u 12:44 >> 13:06

ČETVORICA Srba iz Aleksinca poginula su u utorak u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

МИЛАН ЈЕ У НЕМАЧКУ ПОШАО ДА ЗАРАДИ ЗА СТРУЈУ: Потресни детаљи о младићима из Србије који су страдали у стравичној несрећи (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ć.

Njihove porodice i prijatelji su neutešni i kroz suze govore o ovoj velikoj tragediji.

Miljan Lepojević, otac najmlađeg od mladića koji su stradali, otkrio je razloge zbog kojih je Milan pošao u inostranstvo.

- Otišao je prvi put u Nemačku da radi da zaradi pare. Pre dva meseca su mi struju isključili, zato je pošao. U 21. veku su me ostavili bez vode i struje. Nije još bio oženjen, 27 godina imao. Sa nama je živeo, dušu smo davali za njega. Šta da radimo sada, da se ubijemo i žena i ja - govori za "Novosti" Milanov otac.

- Preko interneta smo saznali za nesreću, na terenu sam bio, sad su me dovezli, bio sam da primim injekciju.

O Srđanu Asanoviću, još jednom od stradalih mladića, prijatelj ima samo reči hvale i kroz suze pokazuje fotografije svog druga.

Foto: J.Ć.

- Pošao je da radi i da vidi ćerku. Ona je tamo, kod žene. To mi je mnogo dobar prijatelj, više nego brat. Dva dana sam pod lekovima - rekao je Kristijan Duraković, prijatelj stradalog Srđana.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega