POVREĐENO I DETE OD TRI GODINE: Stigle najnovije informacije o saobraćajnoj nesreći kod Tutina

G.Ć.

25. 05. 2021. u 17:32

– U SAOBRAĆAJNOM udesu dva putnička automobila, "pasata" i "fijata", koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u utorak, oko 12.30, u mestu Gnila, opština Tutin, na magistralnom putu prema Mehovom kršu, srećom niko nije nastradao ali je povređeno ukupno 10 osoba iz oba automobila, od kojih je sedam zadobilo teške, a tri osobe lakše povrede.

ПОВРЕЂЕНО И ДЕТЕ ОД ТРИ ГОДИНЕ: Стигле најновије информације о саобраћајној несрећи код Тутина

Foto: A. Rovčanin

Udes se dogodio kada su se automobili ukojima su bile dve porodice, kako se pretpostavlja, najverovatnije zbog neprilagođene brzine i preticanja, direktno sudarili. Među povređenima je i petoro dece, a nekoliko sanitetskih vozila Opšte bolnice u Novom Pazaru hitno je upućeno na mesto udesa kako bi lekarske ekipe ukazale prvu pomoć povređenima, a potom ih i prevezli u ovu ustanovu gde su i zbrinuti.

Kako nezvanično saznajemo u novopazarskoj bolnici, odrasli povređeni u ovom udesu zadobili su teške ozlede rebara, ekstremiteta i plućnih krila, dok su kod dece, od kojih najmlađe ima tri godine, konstatovani prelom vilice, ugruvavanje i snažni stomačni bolovi.

Više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku. Zbog sudara, ukazivanja pomoći povređenima i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici puta, nedaleko od Tutina, jedno vreme bio potppuno obustavljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)