ODAO GA SNIMAK SA TELEFONA: Uhapšen muškarac koji je pucao na svadbi u Resniku i lakše ranio fotografkinju - U toku saslušanje

J. D. Lj.

18. 05. 2021. u 13:39 >> 14:17

MUŠKARAC Z.P. (48) koji je u subotu pucao na svadbi u Resniku, kada je povređena fotografkinja A. M., uhapšen je juče i u toku je njegovo saslušanje u Drugom osnovnom tužilaštvu.

ОДАО ГА СНИМАК СА ТЕЛЕФОНА: Ухапшен мушкарац који је пуцао на свадби у Реснику и лакше ранио фотографкињу - У току саслушање

Foto: Depositphotos

Kako "Novosti" saznaju, u Drugom osnovnom tužilaštvu u toku je saslušanje Z.P. , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti na štetu oštećene A. M, koja je zadobila lake telesne povrede.


Osumnjičenog je otkrio snimak sa mobilnog telefona, koji je dostavljen i policiji i tužilaštvu. Nezvanično, reč je ocu koji je u subotu udavao ćerku i bio, kako se sumnja, u alkoholisanom stanju kada je "pripucao" i, verovatno nenamerno, ranio u nogu fotografa sa svadbe A. M.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)