UBISTVO KOD ŠAPCA: Muškarac (77) nožem izbo poznanika

V. M.

10. 05. 2021. u 10:34

U SUVOM Selu kod Vladimiraca sinoć oko 20.30 meštanin Slobodan Novaković (56) dobio je dva uboda nožem u stomak.

УБИСТВО КОД ШАПЦА: Мушкарац (77) ножем избо познаника

Foto: V. M.

Ubrzo je prevačen u Opštu bolnicu u Šapcu, gde je,od posledica povrede, izdahnuo, potvrdio nam je Zoran Obradović, viši javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

Za atak na Novakovića, koji je bio smrtonosan, osumnjičen je K.Z.(77) iz tog sela. Osumnjičeni je brzo uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova. Sledi mu privođenje kod tužioca i saslušanje,posle čega će tužilac da odluči da li će, za njega,od Višeg suda u Šapcu da zatraži odeđivanje pritvora. Nesumnjivo je da istraga već sada ima valjane dokaze za raspetljavanje ovog krvavog pira.

Motiv ubistva i drugi detalji su teme kojima će se baviti istraga. U selu,kako smo obavešteni, ljudi su zatečeni, iznenađeni i tužni zbog tragedije. Malo ko se usuđuje da govori o uzroku tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao