KAŠĆELANA PUŠTAJU NA SLOBODU: Nema pritvora za uhapšene "kavčane"

M. S.

23. 04. 2021. u 14:24

U CRNOJ Gori još jedna propala akcija Sektora za borbu protiv kriminala i Specijalnog državnog tužilaštva.

КАШЋЕЛАНА ПУШТАЈУ НА СЛОБОДУ: Нема притвора за ухапшене кавчане

Foto: JutjubPrintskrin/Vijesti Online

Naime, odlukom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, odbačen je zahtev za određivanje pritvora protiv Slobodana Kašćelana (58), navodno vođe „kavačkog klana“ iz Kotora, njegovog telohranitelja Vladimira Vučkovića (46) iz Herceg Novog, Miloša Radonjića (35), Krsta Maroša (43) i Zorana Kažića (46), iz Kotora i Darka Prelevića (31) iz Podgorice, nastanjenog u Pljevljima.


Specijalni tužilac ih je teretio zbog stvaranja kriminalne organizacije, ubistva u saučesništvu i pokušaja ubistva. Specijalni tužilac ih je sumnjičio da su ubili jednu osobo iz Podgorice, za čijim lešom se tragalo proteklih par dana na širem području Kotora.

Krivične prijave policija je podnela i protiv navodnih članova tog klana koji su u bekstvu –Radoja Zvicera (39), takođe navodnog vođe „kavčana“, Radoja Živkovića (35), zvanog Žuti iz Kotora i Milana Vujotića iz Podgorice (39), Srđe Juriševića (39) koji je takođe Kašćelanov telohranitelj, Dragana Kneževića (40) i Milana Kneževića (39) iz Kotora, Aleksandra Dragićevića (35) iz Podgorice i Zdravka Perunovića (45) iz Nikšića, koji je od ranije u spuškom zatvoru.

Protiv njih je policija podnela krivične prijave zbog sumnje da su počinili ta krivična dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)