SVEŠTENIK UHAPŠEN ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA: Osumnjičenom određen pritvor od 30 dana

Z. Gligorijević

14. 04. 2021. u 14:28

SVEŠTENIK jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice.

СВЕШТЕНИК УХАПШЕН ЗБОГ ПОЛНОГ УЗНЕМИРАВАЊА: Осумњиченом одређен притвор од 30 дана

Foto: Depositphotos/Printscreen

Njemu je određen pritvor do 30 dana. Sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, on je devojčicu uhvatio za ruku i tražio da ga poljubi u usta. On je iskoristio to što su otac i brat devojčice izašli iz kuće i poljubio je devojčicu, ali je ona odbila da njega poljubi i pobegla je iz kuće. Devojčica je potom sveštenika prijavila policiji.

Seoski sveštenik se pred nadležnim organima branio tako što je rekao da je devojčica bila tužna, da je hteo da je uteši i da ju je poljubio "roditeljski".

Meštani sela u kome se to dogodilo kažu da je reč o veoma dobrom svešteniku, koji je kod njih već petnaestak godina i prosto ne mogu da veruju da je on to uradio.

- Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polono uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim - kaže meštanin sela iz kog je uhapšen sveštenik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DEDA PRETUKAO UNUKU JER JE KASNO DOŠLA IZ GRADA: Na saslušanju sve negirao