VOZILI SKORO 180 NA SAT! Niška policija zaustavila "pasat" i "bmv", dobili su oštre kazne

J. Ćosin

14. 04. 2021. u 12:31

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli saobraćaja, juče su na putu Niš - Doljevac, „presretačem“ zaustavili vozače "pasata" i "bmv" koji su prekoračili brzinu za 119, odnosno 116 kilometara na čas.

ВОЗИЛИ СКОРО 180 НА САТ! Нишка полиција зауставила пасат и бмв, добили су оштре казне

Foto: MUP

Policija je zatekla četrdesetdevetogodišnjeg vozača „pasata“ koji je vozio 179 kilometara na čas i šezdesetšestogodišnjeg vozača „bmv“, koji je vozio 176 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljena brzina 60 kilometara na čas.

Zbog prekršaja nasilnička vožnja, vozaču „pasata“ policija odredila zadržavanje do 24 časa nakon čega će biti priveden u Prekršajni sud u Nišu. 

Prekršajni sud je, zbog istog prekršaja, vozaču „bmv“ izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od devet meseci.

Apelujemo na vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja vozila, kao i sve ostale saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)