NASILNIK KOJI JE PRETUKAO ŽENU I BEBU OSTAJE IZA REŠETAKA: Oglasilo se tužilaštvo

N. B.

02. 06. 2023. u 19:20

PO nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Zvezdara zadržan je osumnjičeni V.M. u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici u odnosu na oštećenu nevenčanu suprugu i zajedničko maloletno dete.

НАСИЛНИК КОЈИ ЈЕ ПРЕТУКАО ЖЕНУ И БЕБУ ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Огласило се тужилаштво

Foto: G. Šljivić/društvene mreže/ilustracija

Naime, danas je oštećena pozvala policiju da prijavi nasilje koje trpi od nevenčanog supruga iskoristivši priliku dok on nije bio u stanu. Izlaskom na lice mesta patrola je zatekla ženu sa vidnim povredama, kada je izjavila da već duže vreme trpi nasilje, tačnije da njen nevenčani suprug zlostavlja nju i njihovo zajedničko dete- bebu od 6 meseci.

Tužilac je naložio da se izvrše svi neophodni medicinski pregledi majke i deteta, a radi utvrđivanja vrste i težine zadobijenih povreda.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti ispitana oštećena supruga i pribaviće se ostali neophodni materijalni dokazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

IZ SVLAČIONICE U ŠKOLI UZEO TELEFON, A IZ POŠTE 60.000 DINARA: Dolijao lopov iz Subotice