DVA SLUČAJA PORODIČNOG NASILJA U MOKRINU KOD KIKINDE: Otac tukao ćerke, a muž ženu

R. Š.

02. 06. 2023. u 13:39

DVA slučaja porodičnog nasilja poslednja dva dana zabeležena su u Mokrinu kod Kikinde. U oba slučaja nadležne službe su brzo reagovale, pa je jedan od osumnjičenih uhapšen, a drugom je određena mera zabrane prilaska.

ДВА СЛУЧАЈА ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА У МОКРИНУ КОД КИКИНДЕ: Отац тукао ћерке, а муж жену

Foto : R. Šegrt

Naime, juče je policiji prijavljen otac koji je tukao dve maloletne ćerke od 14 i 16 godina. Starija devojčica je u četvrtak uveče, oko ponoći, sanitetskim vozilom dovezena u Opštu bolnicu u Kikindi gde je pregledana, a hirurg i pedijatar su konstatovali da nema razloga da ostaje na lečenju, pa je otpuštena kući.

- Policija je brzo reagovala i ocu devojčica izrečena je hitna mera zabrane prilaska. Protiv oca je podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. O ovom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad – saznale su „Novosti“.

Drugi slučaj nasilja u porodici dogodio se prekjuče, takođe u Mokrinu, kada je suprug (45) tukao ženu. On je uhapšen i zadržan je u pritvoru.

- Muškarac osumnjičen za nasilje u porodici danas će biti saslušan u tužilaštvu i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio nasilje prema ženi – rečeno je „Novostima“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili