PETNAESTOGODIŠNJAK I PUNOLETNI MUŠKARAC "POZAJMILI" AUTO: Sleteli sa puta i krali cigarete

S. M. J.

09. 05. 2023. u 16:00

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. S. (30) iz ovog grada, dok će protiv jednog petnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teška krađa.

ПЕТНАЕСТОГОДИШЊАК И ПУНОЛЕТНИ МУШКАРАЦ  ПОЗАЈМИЛИ АУТО: Слетели са пута и крали цигарете

Foto: S.M.J.

Tridesetogodišnji D. S. iz Kladova zajedno sa dečakom od 15 godina iskoristio je nepažnju vlasnika i ušao u teretno vozilo „reno“ koje nije bilo obezbeđeno, startovao ga i pobegao. Tokom vožnje su čak i sleteli sa puta, a zatim su, navode u Policijskoj upravi u Boru, otišli do jedne benzinske pumpe gde su, kako se sumnja, razbili prozor i ukrali cigarete i drugu robu.

Ova dvojica se terete da su izvršili krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teška krađa, a kako se D. S.  sumnjiči i da je, prethodno, petnaestogodišnjaku dao lekove sa liste psihoaktivnih supstanci,  protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga