KRAĐA NOVCA U BORU: Maloletni Borani krali, punoletni Nišlija prikrivao dokaze

S. M. J.

06. 05. 2023. u 13:57

POLICIJA u Boru uhapsila je osamnaestogodišnjaka iz ovog grada koji je zajedno sa trojicom maloletnika ukrao veću količinu novca. Uhapšen i tridesetšestogodišnji Nišlija koji im je pomagao da sakriju plen.

КРАЂА НОВЦА У БОРУ: Малолетни Борани крали, пунолетни Нишлија прикривао доказе

Foto: S.M.Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su krivično delo teška krađa i uhapsili M. S. (18) iz ovog grada,koga terete da je izvršio ovo krivično delo i I. Š. (36) iz Niša, koji je osumnjičen za  krivično delo prikrivanje.

Protiv trojice maloletnika će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo teška krađa.

M.S. i trojica osumnjičenih maloletnika su, saznajemo u Policijskoj upravi u Boru, 3. maja navodno obili jednu prodavnicu i iz fioke ukrali oko 703. 900 dinara.

Sumnja se da je  I. Š.  jednom maloletniku pomogao da sakrije 1200 evra, a od M. S. i još jednog maloletnika  uzeo je po 50 evra kako bi im pomogao da se oni sakriju nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je deo novca pronašla kod osumnjičenih.

Osumnjičenima M.S. i I.Š. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili